Voor meldingen van overlijden
(dag & nacht)
06 24 61 21 80

Bespreekbaar maken

Wij organiseren graag de belangrijke gebeurtenissen in ons leven. Van bruiloft tot geboorte van een kind. Hier zijn wij goed op voorbereid. Niemand bepaalt voor ons, wat wij op deze dagen doen.

In tegenstelling tot het regelen van deze blijde dagen, zijn we vaak minder goed voorbereid als het gaat om afscheid nemen. Zodra u geconfronteerd wordt met het overlijden van een dierbare is het vaak zo, dat u overrompeld wordt door een gevoel dat er van alles op u af komt. Naast het verdriet en de emotionele druk moet er in korte periode veel geregeld worden.
Achteraf blijkt het nogal eens voor te komen dat de nabestaanden de consequenties van de genomen beslissingen niet goed hebben kunnen overzien.

U wilt zelf betrokken zijn bij de uitvaart en zelf invulling geven aan het afscheid nemen. Dat is mogelijk! Bijzondere wensen zijn altijd te realiseren, variërend van de kist met de familie dragen of uw dierbare zelf verzorgen tot het persoonlijk begeleiden van de dienst. Of een mooie rouwkaart maken met bijvoorbeeld een tekening van uw kind of kleinkind.